تک بانوی بلوچ



پندی و پس

نام خوراکی: پندی و پس

نوع خوراکی: شیرینی

مواد اولیه: – خرما – آرد جو (پس) که از جوی تفت داده شده روی آتش درست می شود. دستور تهیه: آرد مخصوص یعنی پس را با خرما مخلوط کرده و می خورند.

مناسبت مصرف: این شیرینی در تابستان مصرف می شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نويسنده: بلوچ بانو | تاريخ: پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:پندی و پس ,خرما,شیرینی,آرد جو,شیرینی تابستانی,شیرینی بلوچی, | موضوع: <-PostCategory-> |